RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Siyaset Yayın: 14 Haziran 2018 - Perşembe - Güncelleme: 14.06.2018 12:03:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2400 okunma
Google News

BAŞKAN GÜLER "RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN" 
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, İslam aleminin yarın kutlayacağı Ramazan Bayramına ilişkin bir açıklama yaparak Tavşanlı halkının bayramını kutladı. Başkan Güler "Ramazan ayını bereket içerisinde geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tavşanlı halkımızın başı rahmet, ortası bereket sonu da mağfiret olan Ramazan Bayramını kutluyorum. Bayram cümle İslam alemine huzur ve mutluluklar, anne baba başta olmak üzere ailelerimize saygı, küskünlükler varsa dost ve akrabalarımız başta olmak üzere dargın kardeşlerimize barışma, helalleşme vesilesi olsun" dedi 
"24 HAZİRAN HESAP YAPANLARLA HESAPLAŞMA SEÇİMİ OLACAKTIR"
Belediye Başkanı Mustafa Güler açıklamasında yaklaşan 24 Haziran seçimlerine de değinerek gelecek hafta Türk Milleti'nin Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimine gideceğini kaydetti. Başkan Güler " Bayram sonrası halkımızın yapacağı seçim en önemlisidir. Bu seçimi bugüne kadar yapılan seçimlerle bir tutmayalım. Memleket bizim ve Cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz. Ne zaman ayağa kalkmaya çalışsak ya postallar gördük, ya post modern darbeler, yada son olarak 15 Temmuz ihaneti. Etrafımızda nasıl bir oyun olduğunu, bu ülkenin nasıl diz çöktürülmek istendiğini görmekteyiz. Bu seçimi 100 yıldır hesap yapanlarla hesaplaşma olarak görüyorum. Hesap Lozan, Montrö ve Ankara anlaşmalarının hesabıdır. Yeni sistem ülkemizi bambaşka bir noktaya taşıyacak. Dünyanın umudu olan bir anlayışa, Milli ve yerli olan her şeye yatırım anlayışı ve dünya 5'ten büyüktür diyerek kendisine yeni bir konum arayan Türkiye anlayışına taşıyor. O nedenle 24 Haziran seçimlerinin de şimdiden ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.