RAMAZAN AYININ BEREKETİ

Gündem Yayın: 05 Haziran 2018 - Salı - Güncelleme: 05.06.2018 23:53:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1867 okunma
Google News

"RAMAZAN AYININ BEREKETİNİ HEMŞEHRİLERİMİZLE BİRLİKTE YAŞIYORUZ"
 

Kütahya Belediyesi geleneksel mahalle iftarları  Bahçelievler, Evliya Çelebi ve Mehmet Akif Ersoy mahalleleri ile devam etti.
Bu yıl Ramazan ayında Kütahya Belediyesi tarafından 57 mahallede düzenlenecek olan mahalle iftar programları Bahçelievler, Evliya Çelebi ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerimizde düzenlenen iftar yemekleri ile devam etti.
Kütahya Belediyesi geleneksel mahalle iftarlarında hemşehrileri  ile iftar sofralarında bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; "Bugün evinize gitmeyip bizimle aynı iftar sofrasına oturduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Bugün siz bizimle, komşularınızla birlikte olmayı seçtiniz. Allah bu kardeşlik, birlik ortamını ülkemizde daim kılsın. Huzurumuzu kaçırmak isteyenlere fırsat vermesin. Mahalle iftarları hiçbir ayrım yapılmadan tüm hemşehrilerimizin bütünleşmesinin sembolüdür. Bu vesile ile kardeşliğimizi ve hoşgörümüzü arttırmamıza vesile olması temennilerimle tüm hemşehrilerimin Mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum", dedi.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyesinin iftar alanına kurmuş olduğu oyun gruplarında eğlenen çocuklara Ramazan Günlüğüm kitapçığı hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Daha sonra Başkan Saraçoğlu mahalleli hemşehrilerinin talep ve önerilerini dinleyerek en hızlı şekilde çözüme ulaştırmaya gayret edeceklerini ifade etti.
İftar yemeğine; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, Bahçelievler Mahalle Muhtarı Ramazan Çatladan, Evliya Çelebi Mahalle Muhtarı Halil Turan, Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Ömer Sarıçam, Bahçelievler, Evliya Çelebi ve Mehmet Akif Ersoy mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.
Kütahya Belediyesi geleneksel mahalle iftarlarımız bugün Maltepe, Saray, Müderris, Hamidiye mahallelerimizde düzenlenecek iftar yemeği ile devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.