Rafet El Roman Tavşanlı’da verdiği konserde hayranlarını coşturdu

GÖRÜNTÜLÜ

Kültür Yayın: 03 Eylül 2021 - Cuma - Güncelleme: 03.09.2021 13:37:10
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
1604 okunma
Google News

Ünlü pop sanatçısı Rafet El Roman Tavşanlı’da verdiği konserde hayranlarını coşturdu. Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen 3 Eylül Tavşanlı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun Yıldönümü Leblebi ve Kömür Festivali etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Rafet El Roman ile Nur Usta birer konser verdi. 
Cumhuriyet Meydanı’ndaki konserde ünlü sanatçı Rafet El Roman, sevilen şarkılarını Tavşanlılı hayranları için seslendirdi. 
Yaklaşık 1’er saat sahnede kalarak şarkılarını genç hayranları ile birlikte söyleyen Rafet El Roman ve Nur Usta konser sonrası Tavşanlılılara teşekkür etti.
Belediye Başkanı Mustafa Güler, konserin sonunda her iki sanatçıyı da sahne performansları dolayısıyla tebrik etti. 
Konsere iştirak eden Milletvekili İshak Gazel, Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Belediye Başkanı Mustafa Güler sanatçılara günün anısına hediye takdiminde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.