QUİCK PİZZA TAVŞANLI'DA

Gündem Yayın: 15 Kasım 2018 - Perşembe - Güncelleme: 15.11.2018 13:17:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
11910 okunma
Google News

QUİCK PİZZA TAVŞANLI'DA

Pizza sevenlere müjde !   Quick Pizza Tavşanlı'da hizmete açıldı.

 

Quick Pizza, 23’üncü şubesini Tavşanlı'da hizmete açtı. İstasyon Caddesi Halk Bankası karşısında pizzaseverler için kapılarını açan Quick Pizza, 100 Türk sermayeli.

 

İSLAMİ ŞARTLARA UYGUN ÜRÜN KULLANIMI…

Yeni açılan Quick Pizza Tavşanlı şubesi, İslami şartlara uygun ürün kullanımıyla dikkat çekiyor. Quick Pizza Tavşanlı şubesi, Quick Pizza’nın 23. Şubesi. 

 

Quick Pizza Tavşanlı, yeni açtığı işyeri dışında, ‘ALO PAKET’ hizmeti de verecek. Quick Pizza 0 274 615 42 42  nolu telefon numarası ile sabah 11.00 ve gece 01.00 arası pizza severler için hizmette olacak. Quick Pizza, 20 dakikada sıcacık ve enfes pizzaları adrese teslim edecek.

Quick Pizza Tavşanlı'nın dikkat çeken bir diğer özelliği ise, yüzlerce çeşit pizza seçeneğinin olması. Quick Pizza’ya uğrayanlar, yüzlerce Pizza adasından dilediğini seçebilecek. 

 

www.pizzaquick.com.tr

 

Haber : Tuna İŞLEYEN

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.