PTT özel sektör gibi çalışıyor

Gündem Yayın: 25 Ekim 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 25.10.2017 18:43:19
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
2898 okunma
Google News

AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Ali Var: PTT özel sektör gibi çalışıyor
AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Ali Var, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlçe Merkez PTT Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışanların PTT Haftasını kutlayıp başarılar diledi.
Ülkemizdeki birçok kamu kuruluşu içerisinde PTT’nin ayrı bir önemi olduğunu söyleyen Başkan Var, “PTT ülkemizde ilk kurulan kurumlardan bir tanesi olmasına rağmen özel sektör mantığı ile çok hızlı bir şekilde kendini günün şartlarına uydurarak sadece posta, telefon, telgraf işleri ile değil, bunun ötesinde teknolojinin tüm imkanlarını ve günün ihtiyaçlarını dikkate alarak hizmet üreten, kendini ve çağı aşarak çok önemli yatırımlar yapan önemli bir kurumumuz. PTT Haftası dolayısıyla tüm PTT çalışanlarımızı 177. yıl kuruluş münasebeti ile tebrik ediyor, başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.