PTT her yerde

Gündem Yayın: 02 Mart 2018 - Cuma - Güncelleme: 02.03.2018 16:37:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2667 okunma
Google News

"Türkiye genelinde yaklaşık 4 bin 500 işyeri bulunan Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş. yaygın hizmet ağını mobil araçlarla daha da genişletiyor. PTT işyerlerindeki donanıma sahip mobil araçlar, posta, kargo, bankacılık gibi alanlardaki kaliteli hizmeti ülkemizin dört bir yanında vatandaşın ayağına götürüyor.

PTT mobil araçları, “PTT her yerde” sloganından hareketle faaliyete geçiriliyor.Mobil aracımızda pttbank, posta ve kargo hizmetlerimizi yürütmek üzere 2 gişe yer alıyor. Aracımız, vatandaşların PTT hizmetlerinden rahatlıkla yararlanabileceği ergonomiye sahip bulunuyor.

Mobil araçlar vatandaşa hizmeti yerinde sunma anlayışı doğrultusunda faaliyete geçirilmektedir.Mobil araçlar, işyerlerimizin olmadığı, acil ihtiyaç duyulan mahallerde, deprem, sel gibi doğal afet durumları ile fuar, açılış, ulusal ve/veya uluslararası gösteri ve toplantılarda, şehir merkezinden uzak sanayi bölgelerinde, mültecilerin sosyal haklarını yerinde karşılamak adına sınır bölgelerinde ve Evrensel Posta Hizmet Yükümlüsü olan Şirketimizin Evrensel Posta Hizmetleri kapsamında tanımlanan yerleşim birimlerinde hizmetlerimizin daha hızlı ve etkin bir şekilde müşterilerimize sunulmasını sağlamaktadır.

PTT hizmetleri, şubeler ve acenteliklerle birlikte mobil araçlarla da Türkiye’nin en ücra noktalarına kadar ulaştırılmaktadır. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya, huzur, mutluluk ve refahını artırmaya yönelik hizmetlerimizi her geçen gün geliştirip çeşitlendirmeye devam ediyoruz. PTT mobil araçları da bu çerçevede hayata geçirdiğimiz hizmetlerimiz arasında yer almaktadır."

 

  Ramazan ÖZDOĞRU

         Kütahya PTT Başmüdürü

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.