PTT’DEN VALİ NAYİR’E 177. YIL ZİYARETİ

Gündem Yayın: 24 Ekim 2017 - Salı - Güncelleme: 24.10.2017 10:28:51
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2407 okunma
Google News

PTT’DEN VALİ NAYİR’E 177. YIL ZİYARETİ
Kütahya Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Başmüdürü Ramazan Özdoğru ile personeli PTT’nin 177. Kuruluş yıl dönümü sebebiyle Vali Ahmet Hamdi Nayir’i makamında ziyaret etti. 

Kabullerinden dolayı Vali Ahmet Hamdi Nayir’e teşekkür eden PTT Başmüdürü Ramazan Özdoğru, PTT’nin kuruluş yıldönümü etkinlikleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

“PTT TEKNOLOJİ ÇAĞINI YAKALADI”

Köklü bir geçmişe sahip olan Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın kendisini yenileyerek zamana ayak uydurduğunu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Osmanlı’dan devraldığımız idari yapı, kamusal yapı içerisinde posta teşkilatımızın özel bir yeri var. Geleneklerini oluşturmuş, teamüllerini oluşturmuş, tarihi bir yapısı olan ve Kurtuluş Savaşı’nda önemli hizmetleri görmüş kuruluşlardan biri olan PTT bizler için de ayrı bir öneme sahip. PTT kendisini yenilemeyi de bildi. Binalarıyla, hizmet skalasıyla, hizmeti çeşitlendirmesiyle gerçekten Devlete layık bir yere de getirmeye çalıştı” dedi.

“DAHA İYİSİNİ GERÇEKLEŞTİRME GAYRETİNDE OLACAĞIZ”

Teknolojik imkanlarının yanı sıra modern binaları, hızlı ve etkin hizmetiyle PTT’nin millet nezdinde itibar gördüğünü vurgulayan Vali Nayir, “Bizler kamu hizmetleri olarak yapmış olduğumuz işler içerisinde her kurumun halk nezdindeki itibarını çok önemli buluyoruz. Posta teşkilatımız da yapmış olduğu çalışmalarla bu itibarını sürdürüyor. Yapılan değişikliklerle hem binalarınız hem de hizmet kalitenizle millet nezdinde iyi bir yerdesiniz. Ama bu iyi yerin muhafazası için bile çalışma gerekir. Daha iyiye götürme çalışmaları hariç mutlaka mevcut hizmetleri de daha iyiye götürmek için sizlerin de çalışması lazım. Hem bürolarda çalışan arkadaşlarımız hem de il düzeyinde dışarıda hizmet götüren dağıtıcı arkadaşlarımızla birlikte inşallah bu hizmet kalitesini ülkemize, milletimize, devletimize yakışır bir tarzda daha iyisini gerçekleştirme gayretinde olacağız. Hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah nice yıllara sağlık, sıhhat içerisinde personelinizle ulaşırsınız” diye konuştu. 

PTT Başmüdürü Ramazan Özdoğru, kuruluş yıl dönümü anısına Vali Ahmet Hamdi Nayir’e PTT Genel Müdürlüğünce hazırlanan Avrasya Tüneli konulu anma pulu ile İstanbul PTT Müzesi Koleksiyonları Harita Kataloğu takdim etti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.