PTT AŞ 2019 Kurban Bayramı Kampanyası Basın Açıklaması

Gündem Yayın: 05 Ağustos 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 05.08.2019 10:26:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1962 okunma
Google News

PTT A.Ş. Hizmet sunduğu alanlarda yeni ihtiyaç ve beklentilere cevap verebilmek adına birçok projeyi hayata geçiren Şirketimiz, özel gün ve haftalarda geleneksel hale gelen çeşitli kampanyalar düzenlemektedir.

 

PTT A.Ş. Genel Müdürlüğümüz tarafından, bu Kurban Bayramında da;  Bayram hediyelerini kargoyla ulaştırmak ve sevdiklerine tebrik kartı göndermek isteyenleri mutlu etmek amacıyla posta ücreti müşteriden tahsil edilmek üzere, Kurban Bayramında özel ve ücretsiz dağıtılmak üzere "tebrik kartı kampanyası" ile ‘’kargo indirimi kampanyası’’ düzenlenmiştir.

 

Kargo ücretinde indirim ve ücretsiz tebrik kartı dağıtımını kapsayan kampanya çerçevesinde, Ağustos ayı Bayram öncesi 5 işgününde (05-06-07-08-09 Ağustos 2019) postaya verilen Posta Kargosu ve APS Kurye gönderilerine yurtiçinde 25 indirim uygulanacaktır.

Şirketimiz tarafından Kurban Bayramına özel hazırlanan tebrik kartlarımız da müşterilerimize ücretsiz sunulacaktır. “Kart Bizden Göndermesi Sizden” sloganıyla tüm PTT işyerlerimiz gişelerinde, geçmiş yıllarda olduğu gibi ücretsiz tebrik kartlarının dağıtımı yapılacaktır. Müşterilerimiz sadece posta ücretini ödeyerek eş, dost ve yakınlarının bayramını kutlayabileceklerdir. Böylece kalıcı muhteviyatı ve hatırası olan birbirimizle duygu ve düşüncelerimizi paylaştığımız tebrikleşmeyi de yeniden ihya etmiş olacağız. Üstelik müşterilerimiz kişisel pul hizmetimizden yararlanarak, kendi tasarladıkları pullarını da bize müracaat ederek bastırabilecekler ve tebriklerini kendi özel pulları ile postalayabileceklerdir."

Ramazan ÖZDOĞRU

Kütahya PTT Başmüdürü

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.