Projelerimiz kadınlara verilen değerin göstergesi

Siyaset Yayın: 27 Mart 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2019 15:17:42
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
3176 okunma
Google News

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Öztürk
“Projelerimiz kadınlara verilen değerin göstergesi”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Öztürk, MHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık tarafından kamuoyuna açıklanan projelerin kadınlara verilen değeri ortaya koyup hayata geçirilebilmesi için gerekli desteğin kadınlar tarafından verilmesi gerektiğine değindi.
MHP İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Öztürk, Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’nde kadınların tercihinin MHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık’tan yana olacağına dikkat çekti.
MHP İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Öztürk; “Yaklaşık dört aydır sürdürdüğümüz seçim kampanyası Cumartesi günü sona erecek. Katıldığımız pek çok programda, yaptığımız ziyaretlerde, kapılarını çaldığımızda güler yüzleri ile bizleri karşılayan Kütahya’da yaşayan her bir kadına ayrı ayrı teşekkür  ederim” dedi.
“GELİN DESTEK VERİN”
Kütahya’da yaşayan, Kütahya’nın tüm dokusuna sahip olan projeleri olduğuna dikkat çeken MHP İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Öztürk; “Kütahya’da yaşayan her yaştan olan kadınların açıkça çağrıda bulunup destek vermelerini istiyorum” ifadelerini kullandığı konuşmasında şunları söyledi:
“Kütahya’da her bir bireyin öneminin farkındayız. Kadınlar olarak gelin destek verin. Günümüzde kadınlara yönelik artan şiddet, toplumda ötekileştirme ve hiçe sayıldığını görmekteyiz. Yaşamın her noktasında yer alan kadınlara değer veren bir toplum oluşturmak için bizler de tercihlerinizi en iyi şekilde değerlendirmenizi arzuluyoruz.”
“KADINLARIMIZ PROJELERLERİMİZE HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRECEK”
“Toplumun temel taşı olarak görülen kadınlar MHP Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Alim Işık’ın seçilmesi halinde hazırlanan projeler sayesinde hak ettiği değeri görecektir” diyen MHP İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Öztürk; “Akademisyenliği sonrası siyasi hayatına partimizde başlayan Prof. Dr. Alim Işık, geçtiğimiz yıl Aralık ayında Liderimiz, Türkmen Beyimiz, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli tarafından Kütahya’ya Belediye Başkanı Adayı olarak müjdelenmiş ve Kütahyalılara emanet edilmiştir. Akademik kariyeri sonrasında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı çalışmaları ile tüm Türkiye’nin takdirini toplayıp, herkesin hayranlıkla izlediği bir şahsiyetin Kütahya Belediye Başkanı olması eminim ki çevre illerin yanı sıra yine tüm Türkiye’de takdirle izlenecektir. Hazırladığı projelerinde özellikle kadınların hayatımızda olan varlığını peşinen kabul edip toplumun temel taşı olarak görülen kadınlar için hazırladıkları projeleri bizler her platformda özenle anlatıyoruz” diye konuştu.
Çaldıkları kapılarda tebessümle karşılanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Öztürk; “Şüphesiz ki Kütahya’da yaşayan her bireyin sempatisinin olduğu bir Belediye Başkan Adayımız mevcut. Özellikle şunu belirtmek isterim ki ‘Hilal Bebek Projesi, Çocuk Danışma ve Dayanışma Merkezi Projesi, Engelsiz Belediyecilik Projesi, Engelsiz Ulaşım Projesi, Engelsiz Araç Projesi, Evde Engelli Bakımı Projesi, Engelli ve Hükümlü İstihdamı Projesi, Panik Butonu Projesi, Evde Yaşlı Bakımı Projesi, Yaşlı Bakım Evleri Projesi, Kimsesizleri Evi Projesi, Belediye Aşevi Projesi, Gıda Bankacılığı Projesi, Hilal Kart Projesi, Sosyal Yardım Projeleri, , Cenaze Defin Hizmetleri Projesi, Sağlıklı Bireyler ve Toplum Projesi, Uyuşturucuyla Mücadele Projesi, Aile Eğitimi ve Rehberlik Projesi, Hasta Nakil Hizmeti Projesi, Hasta Yakını Barınma Hizmeti Projelerinin yanı sıra Kurs ve Rehberlik Hizmetleri, Kreşler ve Gençlik Merkezleri, Çocuk Şefkat Evleri gibi projeler Kütahya’da yaşayan her kadına değer veren projelerdir” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.