Proje okulu üretimlerini tescilliyor

Gündem Yayın: 18 Temmuz 2021 - Pazar - Güncelleme: 18.07.2021 14:14:25
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
1021 okunma
Google News

Proje okulu üretimlerini tescilliyor

Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üretimleri ile ilçemizde fark yaratmaya devam ediyor. Döner sermaye çalışmaları ile bir fabrika gibi çalışan Meslek Okulu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da taçlandırılarak bu yıl Proje Okulu kapsamına alındı.

Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yapmış olduğu bu çalışmaları da Türk Patent Kurumu tarafından tescilletmeye başladı. Proje Okulu 10 tane tasarım patenti, 5 tane ürün patenti ve 1 tanede faydalı model başvurusunda bulunmuştur. Bu çalışmalarda Türk Patent tarafından tescil almaya başlamıştır.

Son yıllarda mezunlarının takibi ve iş bulmalarında öncülük etme, AB Projeleri, Hibe Projeleri ve eğitimde ki kalitesi ile fark oluşturan Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi değerine değer katmaya ürettiği ürünleri tescilleyerek devam etmektedir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.