Proje Okulu Faaliyetleri Yürütme Kurulu Toplantısı

Eğitim Yayın: 17 Nisan 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 17.04.2021 17:39:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1798 okunma
Google News

Proje Okulu Faaliyetleri Yürütme Kurulu Toplantısı 

 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafında proje okulu kapsamına alınan  , Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çalışmalarına devam ediyor.

       Proje okulu faaliyetleri kapsamında Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası temcilcileri ile Proje Yürütme Kurulu (PYK) toplantısı yapıldı. Ülkemiz ve çevremizde sanayinin lokomotifi firmalar ile  Yüksek Öğrenime daha başarılı öğrenci yetiştirmek için izlenecek yol ve yapılacak çalışmalar ile ilgili yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü  Salim Karaboğa başkanlık yaptı. Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe' nin de katıldığı toplantı gayet olumlu bir şekilde geçtiği bildirildi. 

Tavşanlı ilçesinde projede olan üç okuldan biri   Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  yüksek öğrenim ve sanayinin ara elaman ihtiyacını karşılamak için eğitim kaltesini artırma yolunda önemli adımlar atıyor.

       Okul  öğrencilerinin istihdamı, döner sermaye çaışmaları, burs imkanları, staj çalışmaları ve yüksek öğrenime hazırlanmaları konularında önemli kararların alındığı toplantının Ülke sanayisine hayırlı olması temenni edildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.