POLİSTEN DOSYA HEDİYE

POLİSTEN DOSYA HEDİYE

Yaşam Yayın: 13 Eylül 2013 - Cuma - Güncelleme: 13.09.2013 16:52:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3447 okunma
Google News

POLİSTEN DOSYA HEDİYE

 

TOPLUM Destekli Polislik Büro Amirliği Görevlileri VE TEM Güvenlik Büro Amirliği Görevli Polisleri Tarafından “İlk Adımda Dost Eli” adlı klasör dosya üniversite öğrencilerine dağıtıldı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘İlk Adımda Dost Eli’ projesi kapsamında Tavşanlı  Meslek Yüksekokulu'nda kurulan stantta öğrenciler ve velilere kötü alışkanlıklar ve zararlı ortamlar konusunda bilgiler verildi.

Meslek Yüksekokulu'na kayıt yaptırmaya gelen öğrencilere bilgilendirici broşürler, emniyet irtibat numaraları ve dağıttı. Ayrıca kayıt yaptırmaya gelen öğrencilere ikramlarda bulunuldu.

Görevli polisler;  “Projemizin amacı ilçemizde üniversite okuyacak öğrencilerimizi yanlış düşünceli insanların kandırmalarını önlemek için öğrenci ve velilerimizi bilgilendirmek, üniversitemizle işbirliği içerisinde kayıt süresi boyunca bu projemize devam edeceğiz. Öğrenci ve velilerimize faydalı olacağını düşündüğümüz faydalı bilgilerimiz var”

Ayrıca Meslek Yüksek Okuluna ziyarete gelen Ak Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu ve Ak Parti ilçe başkanı Mehmet Demir polisin açmış olduğu stantı da ziyaret ederek gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.