POLİS RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ SÜRÜCÜLERİ UYARDI

Gündem Yayın: 24 Haziran 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 24.06.2017 16:55:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4366 okunma
Google News

POLİS RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ SÜRÜCÜLERİ UYARDI

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde trafik polisleri yolcuları uyararak şeker ikram ediyor.

Trafik ekipleri yolculuk yapan vatandaşlara şeker ikram ederek vatandaşların trafik kurallarına uymalarını tavsiye ediyor.

Türkiye, bayram zamanlarında daha önce birçok acı yaşadı. Ülke genelinde daha önce milyonlarca kişi trafik kazalarında hayatını kaybetti.

Tavşanlı Bölge Trafik Amiri Ali Mert sürücüleri uyararak şu açıklamalarda bulundu,

" Ramazan Bayramı öncesinde şehirlerarası yollarda bayramla ilgili olarak seyahat edecek vatandaşlarımıza trafik kuralları ile ilgili bilgilendirme yapıyoruz. Öncelikle emniyet kemerini kullanmalarını, hem sürücülerin hem de yolcuların emniyet kemeri takmalarını, hız kurallarına riayet edilmesini, en önemli kurallardan bir tanesi de seyir halinde cep telefonuyla konuşmamaları konusunda sürücülerimizi uyarıyoruz.Ramazan  bayramı öncesi kazaların yaşanmaması, insanların sevdiklerine kazasız belası ulaşması konusunda sürücülerimizi ve yolcularımızı bilgilendiriyoruz"

Polisler, Tavşanlı ilçe girişinde sürücülere uyarı broşürleri dağıttı, şeker ikram etti.

Vatandaşlarda kendilerinin bilgilendirilmesinden ve uygulamadan memnun olduklarını söylediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.