Polis merkezine ateş eden şüpheli aranıyor

Asayiş Yayın: 15 Ağustos 2017 - Salı - Güncelleme: 15.08.2017 20:46:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2298 okunma
Google News

Kütahya’da yol verme meselesi yüzünden bir otomobile av tüfeği ile ateş eden şüpheliler olaydan sonra tartıştıkları kişilerin polis merkezine gittiklerini öğrenip peşlerinden gelerek polis merkezine önündeki kişilere ateş açıp olay yerinden kaçtı. 

İlk olay akşam saatlerinde Atatürk bulvarı Laleli cami kavşağında meydana geldi. İddiaya göre 43 RC 864 plakalı otomobilde bulunan H.T. plakasını alamadığı içerisinde otomobilden kendi aracına av tüfeği ile ateş edildiği gerekçesiyle Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi amirliğine şikayetçi olmak için geldi. Bu sırada H.T.’nin polis merkezine şikayetçi olmak için geldiğini öğrenen B.K. ve F.B. 16 SJJ 64 plakalı otomobil ile polis merkezi karşısına geldi. H.T.’nin polislerle polis merkezi önünde konuştuğunu gören B.K. ve F.B. yanlarında getirdikleri av tüfekleriyle polis merkezine doğru ateş açtı. Şüphelileri gören nöbetçi müdür bahçe içinde olanları uyararak yere yatmalarını söyledi. Polisler ateş edip kaçmaya başlayan şüphelileri durdurmak için uyarı amaçlı havaya ateş etti. Şüpheliler bir tüfek ile geldikleri otomobili olay yerinde bırakarak kaçtı. Olay yeri inceleme ekiplerinin tüfeği incelemesinin ardından el konulurken şüphelilerin geldikleri 16 SJJ 64 plakalı otomobil polis merkezi bahçesine çektirildi. Polis merkezine ateş eden şüphelilerden F.B. gece saatlerinde yakalanarak gözaltına alınırken kaçan diğer şüpheli B.K.’nın bulunması için çalışma devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.