Polis camide madde kullanımının zararlarını anlattı

Yaşam Yayın: 06 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 06.02.2020 12:45:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1558 okunma
Google News

Polis camide madde kullanımının zararlarını anlattı

Tuna İşleyen 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde camilerde madde bağımlılığı konusunda eğitimler devam ediyor. Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Büro Amirliği tarafından hazırlanan, “Uyuşturucu ve Bağımlılık Yapan Maddeler Projesi” çerçevesinde öğrencilere camilerde seminerler verilmeye devam ediyor.

Tavşanlı Dağçeşme Mahallesi Camiinde gerçekleştirilen seminere, cami cemaati ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Proje kapsamında, öğrencileri uyuşturucu ve bağımlılık yapan maddelerden uzak tutmak hedefleniyor. Uyuşturucu maddenin zararları sinevizyon eşliğinde anlatıldı.

Seminer sonrası bir konuşma yapan Dağçeşme Muhtarı Bayram Arslan, " Uyuşturucu madde ve bağımlılığı konusunda mahallemiz gençlerine bir sunum yaptılar. İlçe Emniyet Müdürlüğümüze ve personeline bu konu ile alakalı çok teşekkür ederiz. Çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi adına muhtarlığımız ve cami cemaati olarak bu girişimlerimize de devam edeceğiz. Bu konuda Kaymakamlığımıza ve İlçe Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.