Planlı Yol Ağı İşimizi Kolaylaştırır…

Gündem Yayın: 17 Ağustos 2018 - Cuma - Güncelleme: 17.08.2018 19:01:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2669 okunma
Google News

Planlı Yol Ağı İşimizi Kolaylaştırır…
Kütahya’da orman yolu yapım ve onarım çalışmalarına tüm hızı ile sürüyor.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ekim, dikim, bakım, kesim, hastalık, zararlılarla mücadele, yangınlardan korunma veya yangınları söndürme gibi çeşitli ormancılık hizmetlerinin zamanında yapılabilmesi ve ormanların çok yönlü fonksiyonel faydalarının hizmete sunulması için orman yol ağı planlarına büyük önem veriyor.
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü 2018 yılı yatırım programında yer alan çalışmalar çerçevesinde Simav Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında orman yolu yapım ve üst yapı çalışmaları devam ediyor.
Bölge Müdürü Adnan Kayım; Orman yolları ile ormanların derinliklerine kadar ulaşım sağlayabildiklerini belirtti. Kayım; “Yol yapım ve bakım çalışmalarımız 2018 yılı yatırım programı çerçevesinde ekiplerimizce gerçekleştiriliyor. Mevcut orman yolu ağımıza yeni yollar ekleyerek hem ormanlarımızın daha iyi işletilmesini sağlıyor hem de orman yangınlarına daha hızlı müdahale edilmesini kolaylaştırıyoruz. Bu anlamda emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederim’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.