Personele Hizmet İçi Eğitim

Gündem Yayın: 25 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 25.02.2021 16:22:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1410 okunma
Google News

Tavşanlı Belediyesi'nde görevli personele yönelik eğitim programlarına hız kesmeden devam ediliyor. Bu hafta Belediye Kültür Sarayı’nda özellikle trafik kazaları ve acil durumlarda kurtarma çalışmalarına katılan personele “İlk Yardım Eğitimi” verildi. 
Özel Yaşam İlk Yardım Merkezi’nden Biyolog Havva Nigar Doğan ile Yardımcı Eğitmen Zeynep Gostalak, tarafından sunulan bilgilendirme toplantıları ve uygulamalı derslerin sonunda ilgili personel sınava tabi tutulacak. Başarılı kursiyerlere sertifika verilecek. 
Konuya ilişkin değerlendirme yapan Havva Nigar Doğan, özellikle acil durumlarda ve trafik kazalarında görev yapan personele yönelik çalışmaların önemine dikkat çekerek, Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür etti. Doğan “Kültür Sarayı’nda sık sık Belediye personelimizle bir araya gelerek eğitim faaliyetleri yürütüyoruz. Daha önce işçi arkadaşlarımıza trafik kazaları, iş kazaları ve çeşitli durumlarda karşılaşabilecekleri yaralanmalarda uygulayacakları teknikleri anlattık. Bu hafta ise 32 saatlik programımızda İtfaiye personeli ve Zabıta memuru arkadaşlarımıza ilk yardım kursu verdik. Kurumlarımızda trafik kazaları başta olmak üzere acil durumlarda görev yapan kişilere verilen kursların çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu imkanı bize sağlayan başta Belediye Başkanımız Mustafa Güler’e başkan yardımcılarımıza ve ilgili birim amirlerimize teşekkür ediyorum” dedi 
Tavşanlı Belediyesi’nin çeşitli konularda benzer eğitim çalışmalarının devam edeceği bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.