PEDALLAR SAĞLIK İÇİN ÇEVRİLİYOR

Spor Yayın: 03 Mayıs 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 03.05.2017 09:46:34
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3954 okunma
Google News

PEDALLAR SAĞLIK İÇİN ÇEVRİLİYOR
TÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ ORGANİZASYONUYLA AKTİF YAŞAM KONUSUNDA FARKINDALIK OLUŞTURMAK İÇİN "ŞİMDİ HAREKET ZAMANI" SLOGANIYLA BURSA’DAN DENİZLİ'YE KADAR 6 GÜNDE 580 KİLOMETRE YOL KAT EDECEK OLAN BİSİKLETÇİLER, TAVŞANLI’YA DA UĞRAYARAK BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER’İ ZİYARET ETTİ.
Bisiklet sporunun daha geniş kitlelere yaygınlaşmasını hedefleyen farklı yaş gruplarından 25 bisikletçi Bursa’dan pedal çevirmeye başladı ve 6 gün içerisinde Denizli’ye kadar toplam 580 kilometre yol katedecek.
Etkinliğe Bursa Bisiklet ve Doğayı Sevenler Derneği, Enerji Verimliliği ve Çevre Koruma Derneği ile Uludağ Üniversitesi Bisiklet Topluluğu üyeleri destek veriyor. 
Bursa, Harmancık, Tavşanlı, Çavdarhisar, Gediz, Uşak, Merkezefendi, Pamukkale ve Denizli güzergahını kullanan bisiklet sevdalıları, Tavşanlı’da mola vererek Belediye Başkanı Mustafa Güler’i ziyaret etti. 
Sağlıklı yaşama dikkat çekilmesi açısından söz konusu projeyi oldukça önemli bulduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Güler, Bursa Bisiklet ve Doğayı Sevenler Derneği Başkanı Ertan Ayçetin ve beraberindeki heyete kendisini ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 
Misafirlere Tavşanlı hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Mustafa Güler, “İlçemizde özellikle son yıllarda bisiklete ilgi artış göstermeye başladı. Gençlerin yanında orta yaş üstü vatandaşlarımızın da bu spora ilgi duymaya başlamasını son derece önemsiyorum. Hayata geçirdiğiniz proje dolayısıyla sizlere teşekkür ediyor, sağlıklı yaşamlar diliyorum” ifadelerini kullandı. 
Grup adına konuşan Bursa Bisiklet ve Doğayı Sevenler Derneği Başkanı Ertan Ayçetin ise Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür ederek, “Bizleri bu samimi ortamda misafir ettiğiniz için şükranlarımızı sunuyoruz. Bizim amacımız burada sağlıklı yaşama dikkat çekmektir. 19-65 yaş arası tüm vatandaşlarımızı pedal çevirmeye davet ediyoruz. Sağlıklı yaşam için hareketin önemine vurgu yapıyoruz. Bu nedenle Bursa’dan yola çıktık ve Denizli’ye kadar pedal çevireceğiz. Turumuz boyunca sizinle birlikte 8 belediye başkanımızı ziyaret edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
Başkan Güler 25 kişiden oluşan heyete Tavşanlılı leblebisi hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.