Parkhayat Hastanesinde Obezite Cerrahisi Yapıldı

Sağlık Yayın: 08 Mart 2020 - Pazar - Güncelleme: 08.03.2020 21:49:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2028 okunma
Google News

Parkhayat Hastanesinde Obezite Cerrahisi Yapıldı

Fazla kiloları nedeniyle yaşam konforu bozulan 22 yaşındaki E.K adlı hastaya, PARKHAYAT Kütahya Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tahir ATUN tarafından obezite ameliyatı yapıldı.

Aşırı kiloları nedeniyle nefes alamadığını, geceleri rahat uyuyamadığını, psikososyal yönden olumsuz etkilendiğini dile getiren E.K, yıllarca diyet ve egzersiz programlarını denediğini ancak sonuç alamadığını ifade etti. Son çare olarak Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tahir ATUN’a başvurduğunu dile getiren E.K  “3 ay önce doktorumu duydum, iyice araştırdım, Eskişehir’de de bu tür ameliyatların yapıldığını öğrendim. Ancak  Dr. Tahir beyle yüzyüze görüştükten sonra ameliyatımı PARKHAYAT Kütahya  hastanesinde yaptırmaya karar verdim. 2 gün önce kapalı yöntemle tüp mide ameliyatımı oldum, sağlıklı bir şekilde taburcu oldum. Bu güzel hizmeti bizlere sunan PARKHAYAT Hastanesi yönetimine , doktorlarına ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

 Ameliyatı gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tahir ATUN, bu tarz ameliyatların sayılı merkezlerde yapılabilen üst düzey ameliyatlar olduklarını, Kütahya halkına bu hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.