Parkhayat Hastanesi’ne ziyaret

Gündem Yayın: 30 Eylül 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 30.09.2019 14:57:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2100 okunma
Google News
 
Özel Lale Okulu 1.ve 2. Sınıf öğrencileri ile öğretmenleri Parkhayat Hastanesi’ne ziyarette bulundular. Öğrenciler, Parkhayat Kütahya Hastanesi’nde Başhekim Hilmi Koputan ile ameliyat odalarını gezdi ve ardından enfeksiyon hemşiresi tarafından hijyen eğitimi aldılar. Öğrenciler için eğitici olan bu ziyaret sonunda hastane yönetimine teşekkür edilerek bu tür ziyaretlerin devam edeceği bildirildi. 
Parkhayat hastanesi yönetimi ve Başhekim Dr. Hilmi Koputan  tarafından karşılanan Özel Lale Okulu 1.ve 2. sınıf öğrencileri, öncelikle acil serviste hasta ziyaretinde bulundular. Öğrencilerin bu düşünceli davranışları hastaları ve hasta yakınlarını çok memnun etti. Parkhayat hastanesi Başhekimi Hilmi Koputan, öğrenciler ile ameliyat odalarını da gezerken, özel kıyafetler ve eldivenler giydiklerini ve bunu hastaları mikroplardan korumak için yaptıklarını öğlencilere söyledi. Öğrencilerin de hasta olmamak için genel olarak temizliğe, özellikle el temizliğine dikkat etmeleri gerektiğini ekledikten sonra, enfeksiyon hemşiresi tarafından hijyen eğitimi gerçekleştirildi. Ziyaret sonunda öğrenciler tarafından  Parkhayat Kütahya Hastanesine   çiçek takdim edildi. Özel Lale Okulu öğrencilerinin öğretmeni Dilek Akar  ise, “Bizi misafir eden Parkhayat Hastanesi yönetimi ve Başhekim Hilmi Koputan’a  ilgilerinden ötürü çok teşekkür ederiz. Ayrıca hastanelerde yatmakta olan tüm hastalara acil şifalar dileriz” Dedi.  
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.