PARKHAYAT Aile Hekimleri İle Buluştu

Sağlık Yayın: 24 Ocak 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 24.01.2022 10:07:15
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1980 okunma
Google News

PARKHAYAT Aile Hekimleri İle Buluştu

 

 

 

 

Aile Hekimleri ve PARKHAYAT Kütahya Hastanesi Kardiyoloji Uzmanları düzenlenen seminerde bir araya geldi. PARKHAYAT Kütahya Hastanesi konferans salonunda organize edilen ve Aile Hekimleri Derneği işbirliği ile planlanan seminere yetmişin üzerinde Aile Hekimi katıldı.

 

PARKHAYAT Kütahya Hastanesi Direktörü Uğur Harmanda Aile hekimlerinin yoğun katılımından oldukça memnun olduğunu söyleyerek, bu tür seminerlere Aile hekimlerinin yanı sıra eczacılar, muhtarlar ve STK’lar ile devam edeceklerini söyledi. Harmanda; Mart ayında açmayı planladıkları Kalp Sağlığı Merkezi ile Kütahya ve bölgesine tam teşekküllü bir sağlık hizmeti vereceklerini de sözlerine ekledi.

PARKHAYAT Hastanesi Medikal Direktörü Dr. Gökalp Çağrı Öztürk konuşmasında; “Toplantımızın fikir aşamasından, organizasyonuna kadar her aşamasında bizlere destek veren; Kütahya Aile Hekimleri Derneği Başkanı ve Kütahya Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Dr. Cem Çerkeş Bey’e, kurumum adına teşekkürleri sunuyorum” dedi. Bilimsel altyapı ile bilgilerin tazelendiği ve Kütahya’da çalışan hekimlerin tanışma ve kaynaşma imkânı bulduğu bu toplantıların farklı branş ve konularda da devam edeceği ve bu sürecin hekimler adına faydalı olacağı değerlendirmesinde bulundu. 

Eğitim programında, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Mahmut Akpek tarafından “EKG’DE TEMEL PRENSİPLER” ve “HİPERTANSİYON’DA TEMEL PRENSİPLER” ile Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Celal Kilit tarafından “GÖĞÜS AĞRISINA YAKLAŞIM” konulu eğitimlerin sunumları yapıldı. Toplantı sonunda PARKHAYAT Kütahya Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Muhammet Hilmi Koputan, Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Cem Çerkeş’e hediyelerini takdim etti ve kendilerine teşekkürlerini iletti. Dr. Cem ÇERKEŞ konuşmasında; “Bu toplantının planlanmasında emeği geçen PARKHAYAT Kütahya Hastanesinin değerli yönetici ve hekimlerine çok teşekkür ediyorum” diyerek bu toplantıların devam etmesini arzu ettiklerini, bu doğrultuda Aile Hekimleri Derneği olarak PARKHAYAT Kütahya Hastanesi ile olan iş birliklerinin süreceğini belirtti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.