Park Hayat'ta 2 Uzman Göreve Başladı

Sağlık Yayın: 19 Ağustos 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 19.08.2019 10:09:51
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
5179 okunma
Google News

 

PARKHAYAT KÜTAHYA HASTANESİNDE 2 ORTOPEDİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI

Parkhayat Kütahya Hastanesi 2 Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı kadrosuna dahil etti.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Halil İbrahim Yıldız PARKHAYAT Kütahya Hastanesinde hasta kabulüne geçtiğimiz hafta başladı.

PARKHAYAT Kütahya Hastanesi Direktörü Uğur Harmanda Kütahya ve bölge halkının tanıdığı, güvendiği  alanında başarılı bir hekim başlatmış olduklarından dolayı memnuniyetlerini iletirken kısa süre içerisinde hastanelerinin bünyesine 4 uzman hekim daha dahil edeceklerinin müjdesini verdi.

Halil İbrahim yıldız kimdir ?

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Halil İbrahim Yıldız  1980 yılında Ankara da doğdu, İlk ve orta öğrenimini Ankara da tamamladı, 1997 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesine başladı, 2004 yılında mezun oldu.

2005 yılında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji dalında uzmanlık eğitimine başlayan Yıldız, 2010 yılında ihtisasını tamamladı.

Son olarak Kütahya SBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Halil İbrahim Yıldız  2010-2011 yıllarında Ankara GATA, 2011 – 2012 yıllarında Malkara Devlet Hastanesi, 2012-2015 yılları arasında ise Tavşanlı Devlet Hastanesinde görev yapmıştır.

 

PARKHAYAT KÜTAHYA HASTANESİNE 2. ORTOPEDİ UZMANI BAŞLADI

 

Geçtiğimiz hafta Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesinden Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Halil İbrahim Yılıdız’ı kadrosuna dahil eden PARKHAYAT Kütahya Hastanesi, Bilecik Devlet Hastanesinde görev yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Gökhan Kırhan’ı da kadrosuna ekleyerek iki ortopedi uzmanı ile hasta kabulüne devam ediyor.

Hastane Direktörü Uğur Harmanda PARKHAYAT Kütahya Hastanesi olarak hasta kabulüne başladıklarında hedeflerinden birinin her branşta en az iki hekimle çalışmak olduğunu söyledi. Böylece Kütahya ve bölge halkının her zaman hekime ulaşılabilirliğini sağlayarak, hasta ve hasta yakınlarına hekim seçme hakkını sunduklarını söyledi. Direktör Harmanda; Bilecik Devlet Hastanesi’nde başarılı bir çalışma hayatından sonra PARKHAYAT Kütahya hastanesinde çalışmaya başlayan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Gökhan Kırhan’ı Kütahya’ya kazandırdıkları için duyduğu memnuniyeti iletti.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Gökhan Kırhan kimdir ?

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Gökhan Kırhan 1983  yılında İzmir’de doğdu, İlk, orta ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı.  İzmir 9 Eylül Tıp Fakültesini bitirdikten sonra 2007 yılında aynı üniversitede uzmanlık eğitimine başlayan Dr. Kırhan 2013 yılında Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanlığını almıştır.

2013-2019 yılları arasında Bilecik Devlet Hastanesinde görev yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Gökhan Kırhan  2019 yılı Ağustos ayı itibariyle PARKHAYAT Kütahya Hastanesinde hasta kabulüne devam etmektedir.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.