Özgün Tarzın Anahtarı: Çizgili Tunikler

Yaşam Yayın: 01 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 01.10.2020 21:39:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1387 okunma
Google News

Özgün Tarzın Anahtarı: Çizgili Tunikler

Her giyim tarzına uyum sağlayan, kadın giyimin olmazsa olmaz parçalarından bir tanesi olarak kabul edilen tunikler; son yıllarda olduğu gibi popülaritesini hala koruyor. İster pantolonlarınızla ister eteklerinizle ister taytlarınızla rahtlıkla kombinleyebileceğiniz bu joker parça; devinim içindeki stil dünyasında birçok deseni üzerinde barındırmış bu desenlerden en çok sevilen ve tercih edilenlerden bir tanesi de çizgili tunikler olmuştur. Muhafazakar giyimi tercih eden kadınların da gözdesi olan bu parçayı kot bir pantolonla kullanmanız halinde spor bir görünüm elde ederken daha oversize kesimli bir tuniği eteklerinizle kombinleyerek özgün sokak stilini yakalamanız mümkün.

Çizgili Tunikler Rahatlığı ve Şıklığı Aynı Anda Yaşatıyor

Rahat olmak rahat olurken de şıklığınızdan taviz vermek istemiyorsanız tercihiniz muhakkak kullananlardan tam not alan bu parçadan yana olmalı! Kış mevsimlerinde rahatlıkla tercih edebileceğiniz trikolarınızı bahar dönemlerinde tercih edebileceğiniz tunik sweatlerinizi yaz dönemlerinde tercih edebileceğiniz gömleklerinizi şık bir nüansla hareketlendirmek istiyorsanız tercihiniz çizgili tuniklerden yana olmalı. Renk ve model çeşitliliğiyle sizler de bu çizgili tuniklere https://shop.missdalida.com/tunik-modelleri adresinden ulaşabilirsiniz.


 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.