Özel İdareden Kadınlar Günü Kutlaması

Gündem Yayın: 08 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 08.03.2021 14:06:03
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1016 okunma
Google News

8 Mart Dünya kadınlar günü kadınların erkeklerle eşit haklara sahip olduğunu niteleyen bir gün olarak yıllardır kutlana geliyor. Bu anlamlı gün sebebiyle Kütahya İl Özel İdaresinde kutlama programı düzenlendi. Kutlama programına İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Yol-İş Şube Başkanı Ali Okçu, Bem-Bir-Sen Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Çağlar ve İl Özel İdare bünyesinde çalışan kadın personeller katıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz; “Kadın bizim kültürümüzde muazzez ve manevi değeri yüksek bir pozisyondadır.”

Programda konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz; “Dünya Çalışan Kadınlar gününüzü en içten duygularımla tebrik ediyorum çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Özel İdare bünyesinde çok verimli huzurlu, üretken bir çalışma sergiliyorsunuz. Bundan dolayı da ayrıca çok teşekkür ediyorum.” dedi. Konuşmasında kadınların Türk toplumundaki yerine vurgu yapan İl Genel Meclisi Başkanı Yılmaz, “Bizim kültürümüzde ve medeniyetimizde kadının yeri müstesnadır. Aile ve devlet yönetiminde çok etkin bir yere sahiptir. Bu sahip olma konumu göstermelik değildir. Türk toplumu ve yüce dinimiz İslam kadına hak ettiği değeri vermekte ve onu gerçek değerine yükseltmektedir.

Tabi son zamanlarda kadına şiddet görüntülerini de yaşıyoruz. Asla hoş karşılamıyoruz ve şiddetle kınıyoruz. Kadın bizim kültürümüzde ve medeniyetimizde muazzez ve manevi değeri yüksek bir mevkidedir. Onun için son günlerdeki bu görüntülerden de son derece rahatsızız. Daha nice günlerde buluşmak üzere hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu ailenizle birlikte nice yıllar temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, şiddettin uygulanmadığı, ölümlerin zulümlerin yaşanmadığı bir gün olması temennisinde bulunarak çalışanlara üretkenliklerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Yol-İş Şube Başkanı Ali Okçu, Bem-Bir-Sen Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Çağlar kadın personellere hediyelerini takdim ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.