Oyuncak Kumbarasına Oyuncaklarını Bıraktılar

Gündem Yayın: 03 Mayıs 2016 - Salı - Güncelleme: 03.05.2016 11:51:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4721 okunma
Google News

Haymeana Ana Okulu Öğrencileri Oyuncak Kumbarasına Oyuncaklarını Bıraktı

Tuna İŞLEYEN

Kütahya İli Tavşanlı İlçesinde Belediyenin sosyal belediyecilik adına gerçekleştirdiği oyuncak kumbarasına öğrenciler oyuncaklarını bırakıyor.

Milli eğitim Müdürlüğü’nün de destek verdiği proje kapsamında Emet Caddesi üzerinde kurulan kitap ve oyuncak kumbarasına Haymeana Ana Okulu öğrencileri ihtiyacı olan öğrenciler için oyuncak bıraktılar. Buraya bırakılan oyuncaklar Belediyenin aracılığı ile oyuncak ihtiyacı olup da alamayan öğrencilere gönderiliyor.

Haymeana Ana Okulu Yıldızlar sınıfı öğretmeni Tuğba Gümüş, “ her hafta Çarşamba günü sınıfımızda oyuncak getirme günü yapıyoruz. Çocuklar evlerinden getirdikleri oyuncakları sınıfa getirerek birlikte paylaşıp oynuyorlar. Belediyemiz böyle bir kumbara yaptığında aklımıza oyuncakları olmayan çocuklara yardım yapmak istedik. Bu hafta da oyuncaklarımızı buraya getirerek geri almamak üzere bıraktık. Öğretmen olarak önce iyi insan yetiştirmek, çocuklar da paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorlar” dedi.

Okul Müdürü Nurgül Neslihan Örs ise “ Değerler eğitimi bizler için çok önemli bir konu. Tuğba öğretmenimiz de paylaşım konusunda çocuklarımızı daha iyi ve daha verici hale getirmek için oyuncak kumbarasına getirerek paylaşım yaptı” dedi.

Okulun minik öğrencilerinin her biri ise oyuncaklarını oyuncağı olmayanlara verilecek olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.