Otel Çatısı Çöktü

Otel Çatısı Çöktü

Asayiş Yayın: 27 Ocak 2015 - Salı - Güncelleme: 27.01.2015 16:55:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3202 okunma
Google News

Otel Çatısı Çöktü

Kütahya'da altında 2 banka şubesinin bulunduğu 5 katlı otelin yaklaşık bir metre yüksekliğindeki çatı duvarı yıkıldı. Üzerine tuğlaların düşmesi sonucunda park halindeki 2 otomobil hurdaya dönerken, mucize eseri yayalara bir şey olmadı.

Olay öğle saatlerinde kentin en işlek yerlerinden biri olan Ali Paşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda meydana geldi. Altında 2 ayrı banka şubesi bulunan 5 katlı otelin teras şeklinde yaklaşık 1 metre yüksekliğindeki çatı duvarının bir bölümü yıkılarak aşağıya düştü. Olay sırasında yaya kaldırımında yürüyen vatandaşlar tuğlaların hemen yanlarındaki park halinde duran araçların üzerine düştüğünü görünce koşarak bulundukları yerden uzaklaştı. Bu sırada bir kişi de otelin çevresine güvenlik şeridi çekerek yayaların geçmesini önledi. Kısa süre sonra ise duvarın daha büyük bir bölümü yıkılarak park halindeki   otomobillerin üzerine düştü. 2 araç hurdaya dönerken yayalardan ise kimseye bir şey olmadı.Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Gelen polisler bulvarı trafiğe kapattı. Yıkılan duvarın tuğlaların yaya kaldırımına ve araçların üzerine düşüş anı ise yakındaki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Duvarın, çatı üzerinde biriken karlar nedeniyle yıkılmış olabileceği belirtilirken polisler olayla ilgili soruşturma başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.