ORYANTİRİNG ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

Spor Yayın: 12 Kasım 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 12.11.2018 10:18:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3518 okunma
Google News

 
Tavşanlı şehir merkezinde Kilitçiler Arastasında başlayan yarış Ulucami önünde son buldu. Oryantiring Yarışmasında, yüze yakın sporcu kıyasıya mücadele etti.
Ellerinde harita yardımı ile hedefleri ararken sporcular şehir merkezindeki eski tarihi yerleri de tanıma imkanı buldular.
Yarışmaya katılan sporcular oldukça zevkli bir mücadele olduğunu söylerken herkesin bu yarışmalara katılmasında fayda olacağını ifade ettiler.
Yarışma ile ilgili bilgi veren Oryantiring Federasyonu Kütahya İl Temsilcisi Ali Sarı, "Yarışmalara katılım oldukça iyi oldu. Sporcularımız çeşitli kategorilerde mücadele etti. Harita yardımı ile hedefleri en kısa sürede ulaşan sporcular derecelere girdi. Genç Erkeklerde Yasin ÇULLU, Genç Kızlarda Ecem Aydan TAŞDEMİR, Yıldız Bayanlarda Şerife Seval ÇETİNKAYA, Yıldız Erkeklerde İlker AYDIN, Küçük Bayanlarda Fatma Sude Sarı ve Küçük Erkeklerde Hüseyin Esat ÇİÇEK birinci olarak altın madalya kazandılar. Yarışmada dereceye giren ve katılım gösteren tüm sporcuları da kutluyorum" dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.