ORYANTİRİNG KULÜBÜ NİKSARCUPTAN BAŞARILARLA DÖNDÜ

Spor Yayın: 24 Ekim 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 24.10.2018 14:40:35
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
3382 okunma
Google News

TAVŞANLI ORYANTİRİNG KULÜBÜ NİKSARCUPTAN BAŞARILARLA DÖNDÜ

Türkiye Oryantiring Fedarasyonu tarafından  13-14 Ekim’de Tokat Niksar’da düzenlenen Uluslararası Niksarcup 1 Kademe Türkiye Oryantiring yarışmasına Tavşanlı Oryantiring Kulübü 17 sporcu ve 2 antrenörle ile yarışmaya katıldı. Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen takımlarla birlikte 1000'e yakın sporcunun katıldığı yarışma Çamiçi yaylasında gerçekleşti.  Tavşanlı oryantiring takımından Nesrin Yavuz 18 yaş kategorisinde Türkiye üçüncüsü ve Sabriye Kılıç Türkiye beşincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

 Aynı yarışmada açık kategorisine yarışan Fatma Sude Sarı Türkiye ikincisi, Zeynel Yeşil Türkiye üçüncüsü Ziya Yücel ve Hüseyin Esat Çiçek Türkiye dördüncüsü olmuştur.  Kulüp antrenörleri Ali Sarı ve Mehmet Türk çalışmalara aynı hızla devam edeceklerine ve Tavşanlımızın adını gururla temsil edeceklerini söylediler.

   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.