ÖRNEK KAYNAŞMA

ÖRNEK KAYNAŞMA

Eğitim Yayın: 27 Ağustos 2013 - Salı - Güncelleme: 27.08.2013 10:50:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5372 okunma
Google News

 

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde Roman vatandaşların ağırlıklı olarak ikamet ettiği bölgedeki Kurtuluş Camii'nde Yaz Kur'an Kurslarına katılan öğrenciler için tören düzenlendi. Mahalle sakinleri ve Roman vatandaşların birlikte hazırladığı yemekli programda birliktelik örneği sergilendi.

Tavşanlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kurtuluş Camii'nde Haziran ayında başlatılan yaz Kur'an kursu eğitimleri tamamlandı. Yaz boyunca aralarında Roman vatandaşların çocuklarının da bulunduğu yaklaşık 50 öğrenci, din görevlileri Necati Bahadır, Fevzi Dülger ve Nurhan Ak'tan temel dini bilgiler ve Kur'an-ı Kerim okuma eğitim aldı.

Kurtuluş Cami Müezzini Necati Bahadır ilk kez böylesine kapsamlı bir program düzenlediklerini belirterek, "Çocuklarımızın yaz boyuna almış oldukları eğitimleriyle birlikte gelmiş oldukları noktayı kutlamak bunu da cemaatimizle paylaşmak için böyle bir program düzenledik. Yine mahalle halkımızın maddi destekleriyle hazırlamış olduğumuz yemek ikramı ile birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek istedik. İnşallah gelecek yıllarda da benzer programları düzenleyerek daha geniş kitlelerle buluşmayı arzu ediyoruz” dedi.

Program sonra hep birlikte yemekler yenildi ve dualar edildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.