ÖRNEK PROJE EĞİTİM & SANAYİ İŞİRLİĞİ BAKAN, VALİ VE KOOPERATİF BAŞKANI TARAFINDAN İMZALANDI

Gündem Yayın: 17 Ocak 2019 - Perşembe - Güncelleme: 17.01.2019 12:21:22
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1769 okunma
Google News

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin planladığı 14 derslikli Mesleki Eğitim Merkezi ve 100 öğrenci kapasiteli öğrenci pansiyonu yapımı protokolü imzalandı.

İlçe Kaymakamımız Yüksel Kara , İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa ve Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Yasin Demirci ile geliştirilen örnek proje Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk tarafından takdirle karşılandı. 
Kooperatif Başkanı Yasin Demirci, “Eğitim ile ilgili Okul Projemizin ilki gerçekleştirildi, şu anda sırada 3 adet Okul projesi ve bir de ortak kullanım tesisi Ar - ge  Merkezi ve Ahi Evran Camii ve Külliyesi çalışmaları başlatıldı. Önümüzdeki günlerde inşallah bunları da hayata geçirmek için gayret içerisindeyiz. Çalışmalarımızda Kaymakamımız Yüksel Kara , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Salim Karaboğa, Meslek Lisesi Okul Müdürleri Dr. Öğr. Üyesi​ Haluk Güneş, Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Refik Raşit Küçükkağnıcı, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Murat Kıldıran ile birlikte ekip çalışması içerisinde çalışmalarımıza devam etmekteyiz. 

Başkan Yasin Demirci’nin uzun ve özverili bir çalışmayla ortaya koyduğu “14 derslikli Mesleki Eğitim Merkezi ve 100 öğrenci kapasiteli öğrenci pansiyonu yapımı”  protokolü, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’un da imzaladığı protokolle, Kütahya’nın eğitime destek kapsamında örnek projesi oldu. Proje  ilçemizin Mesleki Eğitim noktasında büyük bir eksikliğini gidermiş olacak.

Gülümser Hatun Termal Otel’de düzenlenen programa Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, AK Parti Kütahya Milletvekilleri İshak Gazel ile Ceyda Çetin Erenler, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Yusuf Büyük, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Vali Yardımcısı Arif Yalçın, İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Başyiğit, diğer protokol üyeleri, iş adamları ve STK Temsilcileri katıldı.

Programda, Kütahya Valiliği ile Tavşanlı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi arasında Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Çukurköy Mahallesi’ne “14 derslikli mesleki eğitim merkezi ve 100 öğrenci kapasiteli öğrenci pansiyonu” yapılması için protokol imzalandı.

Protokole; Millî Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Ziya Selçuk, Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Tavşanlı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Yasin Demirci birlikte imza attı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.