Ormanlarımızı Sevgi Korur

Gündem Yayın: 10 Nisan 2018 - Salı - Güncelleme: 10.04.2018 09:28:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1928 okunma
Google News

Ormanlarımızı Sevgi Korur
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Özel Lale Anaokulu öğrencilerini konuk etti. 
Çocuklara sinevizyon gösterimi ile ağaç ve orman sevgisini aşılamak isteyen Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, ormanın faydaları, erozyon, yaban hayatı, orman yangınları konularında da görevli Orman Mühendisleri ile gençlere ulaşıyor.

 


Orman Haftası nedeniyle Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden minik öğrencilere Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen etkinlik ile sinevizyon gösterimi eşliğinde ağaç ve orman sevgisi anlatıldı. Öğrencilere; ormanın faydaları, erozyon, yaban hayatı, orman yangınları konularında bilgiler aktarıldı. Merak ettikleri sorular yanıtlanırken, ormanları koruma noktasında dikkat etmeleri gerekenler hakkında bilgiler verildi. 

 


 ‘Ormansız Yurt, Vatan Değildir” , “ Ormanlarımızı Bekçi Değil, Sevgi Korur” sözleri ile aktarılan bilgiler, öğrenciler tarafından ilgi ile dinlendi. Etkinlikte daha sonra Çöğürler İşletme Şefi Mustafa Aydın tarafından öğrencilere tohumlu kalem, şapka, anahtarlık, tişört, dergi ve balonların olduğu çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Tuğba Kartal 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.