ORMANDA YARI BAYGIN BULUNDU

Asayiş Yayın: 15 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 15.04.2021 13:41:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1194 okunma
Google News

KÜTAHYA'da belediyenin sosyal tesislerinde kalan kadın, gece yarısı intihar edeceğini söyleyerek ormana gitti. İhbar üzerine harekete geçen polis ekiplerince ormanda yarı baygın halde bulunan F.C., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Kütahya'da oturan F.C., bir süre önce eşiyle birlikte yaşadığı evden ayrıldı. Kütahya Belediyesi'nin evsiz kadınlara tahsis ettiği sosyal tesislerde kalan F.C., gece yarısı çevresindekilere intihar edeceğini söyleyerek tesislerden ayrılarak ormana gitti. Diğer kadınların ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, kadını yüksek bir tepede yarı baygın halde buldu. Bir süre sonra kendine gelen F.C., 'kocamı istiyorum' diye feryat ederek sinir krizi geçirdi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan F.C. ambulansla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İntihar girişimiyle ilgili soruşturma sürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.