ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI ÇALIŞMALARI

Gündem Yayın: 19 Aralık 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 19.12.2016 12:20:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3074 okunma
Google News

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI KÜTAHYA ŞABAN DEDE MESİRE ALANINI YENİLEME ÇALIŞMALARINA BAŞLADI…

 

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) Kütahya Tavşanlı İlçesi’nin en çok rağbet gören dinlenme yeri olan Şaban Dede Mesire Alanı için yenileme projesine başladı.

Proje kapsamında hafta sonları ortalama 2 bin kişiyi ağırlayan Şaban Dede Mesire Alanı’nda 1 kır lokantası, 1 kır kahvesi, çocuk oyun alanı, spor tesisleri alanı, mesire alanları, kameriye ve banklar, ulaşım yolları, paintball alanı, yöresel ürünler satış yeri, büfe, seyir terası ve gözetleme kulesi yapılması planlanıyor.

“Daha Konforlu ve Kaliteli Hizmet İçin”

İlçenin çeşitli spor etkinliklerine de ev sahipliği yapan Şaban Dede Mesire Alanı’nda yapılacak tesisler için inceleme çalışmaları tamamlandı.

Sahada inşa edilecek projelere en kısa zamanda başlanılacağını belirten Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu “Vatandaşlarımız şehrin karmaşasından uzakta dinlence alanlarına ihtiyaç duyuyor. Haftanın yorgunluğunu atmak ve her türlü gürültüden uzak olmak insanların en büyük ihtiyacı. Bu maksatla daha konforlu ve kaliteli hizmet için çalışmalarımıza başladık. Yeni bir görünüme kavuşacak olan Şaban Dede Mesire Alanı ile vatandaşlarımız daha temiz ve konforlu bir ortamda piknik yaparak, tabiatın tadını çıkaracaklar” ifadelerini kullandı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.