Orman Muhafaza Memurları Hizmet İçi Eğitim Semineri

Gündem Yayın: 22 Şubat 2019 - Cuma - Güncelleme: 22.02.2019 12:40:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2233 okunma
Google News

Orman Muhafaza Memurları Hizmet İçi Eğitim Semineri

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Orman Muhafaza Memurlarına yönelik Hizmet İçi Eğitim Semineri düzenlendi.

 

Emet termal otelde gerçekleşen Orman Muhafaza Memurları Hizmet İçi Eğitimine Kütahya Orman Bölge Müdür Yardımcıları Cafer Bal ve Hakan Orhan,  İşletme Pazarlama Şube Müdürü Mükremin Uçarcı ve Orman Zararlıları İle Mücadele Şube Müdürü Mustafa Ertem, OZM Şube Mühendisi Ferhat Çam, Emet Orman İşletme Müdürü Mustafa Karagöz ve Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde görevli Orman Muhafaza Memurları katıldı.

 

Orman Muhafaza Memurlarına verilen eğitim seminerinde  Bölge Müdür Yardımcıları Cafer Bal ve Hakan Orhan’ın konuşmalarının ardından Emet Orman İşletme Müdürü Mustafa Karagöz’de seminer hakkında kısa açıklamalarda bulundu.

 

Eğitimde damga ve üretim, ormanların kanun dışı müdahalelerden korunması, 7064 sayılı tamim uygulaması, orman zararlıları ile müdahale çalışmaları, silah taşıma, nakliye tezkeresi yönetmeliği ve talimatı konularında bilgiler verildi.

 

Ayrıca İşletme Avukatı  Sara Çıray tarafından arama,  el koyma ve idari para cezaları hakkında bilgiler aktarıldı.

 

Orman muhafaza memurlarına verilen eğitim semineri, memurların farklı konularda sordukları sorular ve konuşmacıların verdiği cevaplarla devam etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.