Orman Genel Müdür Yardımcısı Kütahya'da

Gündem Yayın: 07 Kasım 2017 - Salı - Güncelleme: 07.11.2017 12:59:21
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
2162 okunma
Google News

Dr.Ahmet İpek Kütahya’da
Orman Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ahmet İPEK Afyonkarahisar’da düzenlenen Bütçe Görüşmelerinin ardından Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünü ziyarette bulundu.
Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ahmet İpek, Bölge Müdürü Adnan Kayım’ın makamında Şube Müdürleri ile bir araya geldi.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde yapılan çalışmalar hakkında Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım’ dan bilgi alan Genel Müdür Yardımcımız Dr. Ahmet İpek, personelin genel sorunları ile ormancılık çalışmalarında karşılaşılan sorunlar üzerinde durdu, önerileri aldı ve görüş alışverişinde bulundu. 

Genel Müdür Yardımcısı Dr.Ahmet İpek daha sonra Bölge Müdürü Adnan Kayım ve Bölge Müdür Yardımcıları ile birlikte Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü idari binasında yer alan tüm birimleri tek tek ziyaret etti ve personelle görüştü. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.