Ordu'dan Önemli Açıklamalar

“AK Parti milletin partisidir, milletin önünde söz verir ve millet için yapar”

Gündem Yayın: 17 Nisan 2016 - Pazar - Güncelleme: 17.04.2016 10:33:08
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3097 okunma
Google News

AK Parti Eski Milletvekili Hüsnü ORDU:

“AK Parti milletin partisidir, milletin önünde söz verir ve millet için yapar”

 

AK Parti Eski Milletvekili Hüsnü ORDU yaptığı açıklama da “1 Kasım seçimleri öncesi verdiğimiz sözlerden biri olan taşeron işçilerimize kadro müjdesini de vermiş bulunmaktayız. AK Parti milletin partisidir, milletin önünde söz verir ve millet için yapar” dedi.            

Terör olayları ve taşeron işçilere kadro konusu üzerinde önemli açıklamalar da bulunan Eski milletvekili Hüsnü ORDU, “Dokunulmazlıklar üzerinde Duran AK Parti İl Başkanı Metin Polat “AK Parti olarak biz dokunulmazlıkları gündeme getirdik. CHP ve HDP Meclis'te bulunan bütün fezlekeleri gündeme alma talebinde bulundu. Bizim hayır vereceğimizi düşünerek teröre destek veren milletvekillerini kurtarmaya kalktılar. AK Parti bütün fezlekelerinin dokunulmazlıkların kaldırılmasına yanaşmayacak ve böylece teröre destek veren milletvekilleri kurtulacak diye düşündüler. Bir de mağduriyet edebiyatı yaptılar. Başbakanımız Sayın Davutoğlu bu oyunları bir hamleyle boşa çıkardı” dedi.

Eski Vekil ORDU açıklamaların da ayrıca,  “Hükümetimizin fezlekeleri yargıya taşımakta ki niyeti siyasetçiyle terör destekçilerini birbirinden ayırmaya yöneliktir. CHP kendince kurnazlık yapıyor, dokunulmazlıkların bütünüyle kaldırılmasını istiyor. Bundan biz çekinmeyiz. İktidar olarak AK Parti her ne surette olursa olsun siyasetçinin onurunu koruyacak, ama bir suç varsa o suçun gereği olarak her türlü düzenlemenin önünü açacaktır” ifadelerini kullandı.

Taşerona kadro konusunda değinen AK Parti Eski Milletvekili Hüsnü ORDU, “Başbakanımızın da açıkladığı gibi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunulan yasa tasarısı ile kamuda hem asıl işlerde, hem de yardımcı işlerde sürekli olarak çalışıp emeklilik hakkını elde etmemiş olanlar kamuya alınacak. Söz konusu çalışanlarımız özel sözleşmeli olarak almakta oldukları ücretleriyle beraber çalıştıkları yerlerde çalışmaya devam edecekler. Özellikle 1 Kasım tarihinden önce kamuda alt işveren yanında çalışmaya başlamış olup, halen çalışmaya devam eden kardeşlerimiz bu haktan yararlanacaklar. Belediyeler ve il özel idarelerinde alt işveren yanında çalışanlar ise bu mahalli idareler tarafından kurulacak şirketlerde istihdam edilecekler bu da tamamıyla belediyelerimizin, mahalli yönetimlerimizin elinde olacak. AK Parti milletin huzurunda söz verir ve yerine getirir” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.