Orakoğlu Tavşanlı’ya Geliyor

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ESKİ İSTİHBARAT DAİRE BAŞKANI VE YAZAR BÜLENT ORAKOĞLU İKİNCİ KEZ TAVŞANLILILAR İLE BULUŞUYOR. 15 TEMMUZ VE SONRASINI KONU EDİNECEK ORAKOĞLU’NUN KONFERANSINA TÜM HALKIMIZ DAVET EDİLDİ

Gündem Yayın: 21 Aralık 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 21.12.2016 16:52:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3177 okunma
Google News


 

Tavşanlı Belediyesi Sosyal ve Kültürel etkinlikler kapsamında Türkiye’nin istihbarat alanında önemli isimlerinden Bülent Orakoğlu’nu Tavşanlılarla buluşturuyor. Terör olaylarının arttığı bugünlerde ülkemizin üzerinde oynanan oyunlar, 15 Temmuz hain darbe girişimi ve sonrasında yaşananların konu edineceği konferans 22 Aralık Perşembe günü saat 19:00’da Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

Tavşanlı Belediye Başkan Mustafa Güler ikinci kez Tavşanlı halkıyla buluşacak olan Bülent Orakoğlu’nun konferansına tüm Tavşanlı halkı davet etti.

BÜLENT ORAKOĞLU KİMDİR ?

1950 yılında Eskişehir’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Eskişehir’de tamamladı. 1968 yılında Polis Koleji, 1971’de ‘Polis Akademisi’nden mezun olduktan sonra yaklaşık 7 yıl muhtelif illerde Terör ve İstihbarat müdürlüğü yaptı. 1987-1997 yılları arasında sırasıyla, Giresun, Hatay, Niğde il Emniyet Müdürü ve Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu. 28 Şubat Sürecinde cunta tarafından Mamak Askeri Cezaevine kapatıldı ve 56 gün Cezaevinde kaldı. Orakoğlu’u 3 çocuk ve 5 torun sahibi. Deşifre, İhanet Çemberi ve Ankara’da Gölge Oyunları isimli yayınlanmış 3 kitabı bulunuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.