Önce iş güvenliği konusu işlendi

Yaşam Yayın: 30 Eylül 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 30.09.2019 09:34:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2500 okunma
Google News

ÖNCE İŞ GÜVENLİĞİ 

Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi​, Mobilya ve İç Mekan Tasarımı alanı ve Tavşanlı Mobilyacılar odası işbirliği ile İş Güvenliği bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi​ Okul Müdürü Raşit R. Küçükkağnıcı, " İş sağlığı ve güvenliğinin temeli olan sağlıklı ve güvenli çalışma ortamının sağlana bilmesi için Okulumuz Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarımı atölyesinde Testere makinesi için Dokuya duyarlı el kesmeyen sistem hakkında firma yetkilileri tarafından bilgilendirme ve gösterim yapılmıştır. Tavşanlı Mobilyacılar odası üyelerinin büyük ilgi gösterdiği toplantı verimli bir şekilde sonuçlandı. Genelde mobilya sektöründe rastlanılan çalışma esnasında uzuv kaybı kazaları önlemek için geliştirilen dokuya duyarlı sisten bir süredir okulumuz Mobilya ve İç Mekan Tasarımı alanı tarafından da kullanılmaktadır. Verimli bir sonuç sağlayan sistemin ilçemizde tüm mobilya sektöründe kullanılması için yapılan çalışmaya iştirak eden firma yetkililerine ve bölgemiz esnafına hayırlı olmasını temenni ederiz. Bu anlamlı çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dedi. 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.