ÖMER KADİR ARLI İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

Gündem Yayın: 24 Şubat 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 24.02.2018 17:55:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1817 okunma
Google News

KIDEMLİ ASTSUBAY BAŞÇAVUŞ ÖMER KADİR ARLI İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU
Isparta'nın Yalvaç ilçesinde CN-235 CASA tipi askeri uçağın düşmesi sonucu şehit olan Kütahyalı Teknisyen Kıdemli Astsubay Başçavuş Ömer Kadir Arlı’nın şehadetinin 40. Günü sebebiyle Mevlid-i Şerif okutuldu.

Kütahya Belediyesi  Eski Kültür Sarayında düzenlenen programa Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan, Kütahya Belediye Başkanı Vekili Ali İhsan Ertaş, İl Jandarma Komutanı Vekili Albay Bülent Keskin, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan, bazı daire müdürleri, STK Temsilcileri, şehit Kıdemli Astsubay Başçavuş Ömer Kadir Arlı’nın ailesi, yakınları ve mesai arkadaşları katıldı. 

Programda kısa bir konuşma yapan İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, “Bugün bir kez daha ona vefamızı, minnet borcumuzu ifade etmek üzere bir aradayız.  Şehitlerimiz en mukaddes varlıklarını, değerlerini bu millet için, geleceğimiz ve istikbalimiz için feda ediyor, en büyük fedakarlığı yapıyorlar. Bize düşen, onların uğruna canlarını feda ettiği değerlere sımsıkı sarılmak, o değerler etrafında kenetlenmek ve onların bize emanet olarak bıraktığı bu değerlere sahip çıkmaktır” şeklinde konuştu.

Kur’an-ı Kerim ile Mevlid-i Şerif’in okunduğu program tüm şehitler için dua edilmesinin ardından sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.