Ölmek üzere bulunan köpek bakım evine teslim edildi

Yaşam Yayın: 09 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 09.03.2020 09:17:51
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
1251 okunma
Google News

Ölmek üzere bulunan köpek bakım evine teslim edildi

Tuna İşleyen

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde ölmek üzere bulunan sokak köpeği tedavi edilmek üzere Tavşanlı Hayvan Barınağına götürüldü.

Tavşanlı ilçesinde yaşayan Bursa Nuh'un Gemisi Derneği Tavşanlı temsilcisi Necdet Demirat tarafından Çardaklı Mahallesi yakınlarında bulunan sokak köpeği Tavşanlı Bakımevi görevlilerine haber verilerek teslim edildi.

Nuh'un Gemisi Derneği Tavşanlı temsilcisi Necdet Demirat, " Sahipsiz bu hasta canımızı görünce çok üzüldüm. Tavşanlı Bakımevi veterinerleri daha önceleri de teslim ettiğimiz köpeklerle çok iyi ilgileniyor. Bugün bitkin halde hastalıktan yaralı halde bulduğumuz bu kangal köpeği yetkililere teslim etmek için haber verdik. Tavşanlı Belediyesi Hayvan Bakımevi görevlilerine çok teşekkür ederiz. Bu canlarımıza sahip çıkıyor" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.