Olgunlar Turnuvası 23 Mayıs’ta Başlıyor

Spor Yayın: 20 Mayıs 2016 - Cuma - Güncelleme: 20.05.2016 17:46:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3258 okunma
Google News

Olgunlar Turnuvası 23 Mayıs’ta Başlıyor

Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen ve 5 takımın mücadele edeceği olgunlar turnuvasının fikstürü belli oldu. Grup ve yarı final maçları Karakova Semt sahalarında oynanacak. Final maçları ise ada stadında akşam maçına sahne olacak. maçlar 23 Mayıs’ta start alıp, 5 Haziran’da tamamlanacak.

 Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Olgunlar Turnuvası’nın fikstürü belli oldu. 45 yaş üzerinde futbol tutkunlarının karşı karşıya geleceği turnuvada 5 takım şampiyonluk mücadelesi verecek.

Linyit Veteranlar, Şentürkler Spor, Gürsoy Spor, Kaymakamlık Spor ve Nehir Spor’un mücadele vereceği turnuvada ilk düdük 23 Mayıs Pazartesi günü saat 18:00’de Linyit Veteranlar – Kaymakamlık Spor, 19:00’da da Şentürker Spor – Gürsoy Spor maçlarında çalacak.

Olgunlar-futbol-turnuvasi-nda-unluler-gecidi-52506Karakova Semt Sahalarında oynanacak grup müsabakaları 1 Haziran Çarşamba günü tamamlanacak. 3 Haziran Cuma günü ise yarı final maçları oynanacak. Turnuvanın şampiyonu ise 5 Haziran Pazar günü belirlenirken,  Olgunlar Turnuvası’nın finali 21:30’da akşam maçına sahne olacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.