OKUL İDARECİLERİNE ETKİLİ YÖNETİM SEMİNERİ VERİLDİ

OKUL İDARECİLERİNE ETKİLİ YÖNETİM SEMİNERİ VERİLDİ

Eğitim Yayın: 21 Ekim 2013 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2013 13:14:23
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3472 okunma
Google News

 

Tuna İŞLEYEN/TAVŞANLI/DHA

Tavşanlı’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “ Etkili Yönetim Mutlu Okullar” teknik destek projesi uygulanmaya başlandı.

Tavşanlı Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı salonunda düzenlenen seminerde okul idarecilerine eğitim verildi.

Koordinatörlüğünü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Çavaç’ın yürüttüğü projede eğitimler iki grup halinde yapılacak.

Eğitimlerin birinci grubu 21 -25 Ekim ikincisi ise 28 – 01 Kasım tarihleri arasında Eğitmen Onur Yeşilçavdar tarafından verilecek.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Çavaç ; “ Gerçekleştirilen proje ile değişimleri çok hızlı yaşandığı bilgi çağında tüm yöneticilerin bölge şartlarına uygun standartları yakalayabilmeleri değişimleri gözlemleyebilmeleri ve takip edebilmeleri, bilgi kirliliğinden sıyrılmaları ve doğru bilgiye yerinde, zamanında ulaşabilmeleri için alanında uzman tarafından bilgilendirme eğitimlerine tabi tutulması amaçlanmıştır. “ dedi .

Seminerde idarecilere, Eğitim, Performans yönetimi, zaman yönetimi, öğretme ve öğrenme yöntemleri gibi değişik konular aktarılacak.

Gerçekleştirilen eğitim programına merkez ve beldelerden 57 okul müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Milli Eğitim Şube müdürleri ve Arge görevlisi olmak üzere toplam 62 personel katılacak.

Projenin açılış seminerine Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Kayık, şube müdürleri ve okul idarecileri katıldı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.