Okul Müdürlerine EGEP Tanıtıldı

Eğitim Yayın: 09 Aralık 2021 - Perşembe - Güncelleme: 09.12.2021 17:57:36
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
1243 okunma
Google News

Okul Müdürlerine EGEP Tanıtıldı

Kütahya İl Milli Eğitim Şube Müdürü ve Beraberindeki ARGE ekibi Tavşanlı Okul Müdürlerine  yönelik düzenlenen toplantıda,  Kütahya Eğitim ve Gelişim Programı (EGEP)’nı tanıttılar. 

Tavşanlı okullarında, Kütahya ekipleri tarafından bir diğer tanıtım ve yaygınlaştırma toplantıları da yeni eğitim modelleriyle ilgili oldu. 

Stem in FCL Class projesi kapsamında yaygınlaştırma ve bilgilendirme toplantıları Tavşanlı  okullarında başlatıldı. 

Yurt dışı hareketlilik deneyimlerinin paylaşıldığı yaygınlaştırma faaliyetinde, FCL, STEM konularında bilgiler  veriliyor. 

Yeni kavramlar ne demek ?

STEM eğitimi, fen (science), teknoloji (technology), mühendislik (engineering) ve matematik (mathematics) gibi dört önemli disiplinin bir araya getirilmesiyle oluşturulan bir öğretim modeli olarak tanımlanıyor. 

Future Class  Lab, Avrupa'da 34 Eğitim Bakanlığının konsorsiyumu ile oluşan Avrupa Okul Ağı (European SchoolNet) tarafından öğrencilere 21. Yüzyıl becerilerini kazandırmayı amaçlayan esnek bir sınıf . 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.