Okul - Veli Birlikteliği İle Sağlam Adımlar

Yayın: 09 Aralık 2018 - Pazar - Güncelleme: 09.12.2018 11:08:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1930 okunma
Google News

 Okul - Veli Birlikteliği İle Sağlam Adımlar

Tavşanlı Süleyman Yılmaz Anaokulu öğrenci velilerine yönelik yıl boyunca düzenlenecek olan aile eğitimleri,  ''Anne Baba Tutumlarının Çocuk Davranışına Etkisi'' konulu seminerle başladı.

Süleyman Yılmaz Anaokulu öğrenci velilerine yönelik yıl boyunca düzenlenecek olan Aile ve Çocuk eğitimini kapsayan seminerler Rehber Öğretmen Ramazan Yılmaz tarafından gerçekleştirilecek.

Yıl sonuna kadar devam edecek olan seminerin ilkinde seminerlere katılan velilere katılım belgeleri Rehber Öğretmen Ramazan Yılmaz tarafından takdim edildi.

Okul Müdürü Nimet Uzan düzenlenen seminerler hakkında ; '' Eğitimde bütünlüğü ve devamlılığı sağlamak,aile katılımı ile mümkündür.Öncelikle okul ve veliler arasında etkin bir bilgi alış verişi çok önemlidir, bunu sağlamanın bir yolu da velilerimizle sık sık seminer, eğitim, ev ziyaret gibi etkinliklerle  bir araya gelip birlikte olmaktır.'' dedi.

Rehber Öğreten Ramazan Yılmaz, ilgiyle takip edilen seminerden sonra velilerin sorularına cevap verdi.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.