Öğretmenlerden Öğrencilere Çorba İkramı

Gündem Yayın: 04 Nisan 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 04.04.2018 15:05:34
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
2034 okunma
Google News

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde, öğretmenler öğrencilere okul yemekhanesinde sabah kahvaltısında çorba ikramında bulundu.
Çavdarhisar Ortaokulu’nda görev yapan öğretmenler kendi imkanlarıyla tüm öğrencilere sabah kahvaltısında çorba ikramında bulundu.
Çavdarhisar Ortaokul Müdürü Ahmet Yalçın, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, ’’Okulumuzda değerler eğitimi kapsamında 135 öğrencimize öğretmen arkadaşlarımız ve okul idaremiz ile birlikte sabah kahvaltısında çorba ikramında bulunduk. Değerler eğitimi kapsamında, yardımlaşma ve paylaşma bilincini geliştirmek, bir birey olarak dayanışmanın önemini kavratmak adına öğrencilerimize ve personelimize birinci dönemde de yapmış olduğumuz gibi 2. dönemde de sabah kahvaltısında çorba ikramında bulunduk. Başta okulumuz Türkçe Öğretmeni Ayşe Başer olmak üzere katkı da bulunanlara gönülden teşekkürler’’ diye konuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.