Öğretmenler Günü Jesti

Gündem Yayın: 23 Kasım 2018 - Cuma - Güncelleme: 23.11.2018 15:31:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2070 okunma
Google News

BAŞKAN ERTÜRK'TEN DOMANİÇ HAYMA ANA MYO AKDEMİK PERSONELE ÖĞRETMENLER GÜNÜ JESTİ

                Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu akademik personeline 24 Kasım öğretmenler günü jesti yaptı. Öğretmenler günü vesilesi ile Domaniç Hayme Ana MYO öğretim elemanlarını ziyaret eden ve öğretmenler gününü kutlayan Ertürk, öğretim elemanlarına öğretmenler günü hediyesi takdim etti.

                Meslek Yüksekokulu'nun ilçe için önemine değinen Ertürk, "Öğretim elemanlarımız hem eğitim hizmeti hem de ilçemizin tanıtımı ve gelişimi için çabalar göstermektedir. 24 Kasım öğretmenler günü vesilesi ile sizleri ziyaret etmek, gününüzü kutlamak ve sizlere teşekkür etmek için geldim" dedi.

                Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Grv. Bülent Gül, Sahvet Ertürk'ün Öğretmenler günü vesilesiyle yaptığı ziyaretten ve yaptığı jestten son drece memnun olduklarını belirterek, teşekkür etti. Öğretim elemanları da, öğretmenler gününü kutlayan Belediye Başkanı Sahvet Ertürk'e bu önemli gün nedeniyle hatırlayarak kutlamada bulundukları için teşekkür ettiler.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.