ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET

ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Eğitim Yayın: 09 Nisan 2013 - Salı - Güncelleme: 09.04.2013 09:37:34
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3421 okunma
Google News

MOYMUL  VE TARHAN ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET

 

                Öğrenciler ve öğretmenler aralarında topladıkları maddi ve erzak yardımlarını Dost Kalpler Derneğine teslim ettiler.

Moymul Ortaokulu Öğretmenlerinden Hülya Çetin ve Mine Demirsel 46 öğrencisiyle, Tarhan Ortaokulu öğretmenlerinden Necla Karagöz 25 öğrencisiyle Dost Kalpler Derneği’ne çok anlamlı bir ziyarette bulundular.

Öğrenciler kendi aralarında topladıkları maddi ve erzak yardımlarını ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere dernek yetkililerine teslim ettiler. Sivil toplum örgütlerini tanımak amacıyla yapılan bu ziyarette, öğrenciler derneğin faaliyetlerini öğrenmek amacıyla çeşitli sorular yönelttiler. Dernek Başkanı Neslihan Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri öğrencilerin sorularını cevaplayarak derneklerinin özveri ve gönüllülük ilkesiyle 2002den bu yana devam ettirdikleri aile yardımları, çevre etkinlikleri, üniversite öğrencilerine burs alanlarındaki çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Derneğin biriktirdikleri meyve tohumlarını tekrar doğaya bırakma çalışmaları öğrencilerin oldukça ilgisini çekti. Öğrencilerin yardım ve çevre konularındaki duyarlılıkları da dernek yönetimini gelecek adına ümitlendirdi.

Ziyarette bulunan öğrencilere ağaç fidanı ve okul kütüphanesine konmak üzere kitaplar hediye edildi. Dost kalpler derneği duyarlı öğretmen ve öğrencilerin bu ziyaretlerinden çok memnun kaldıklarını ve bütün Tavşanlı’lı okullara her türlü ziyaret ve birlikte yapılacak projeler için kapılarının açık olduğunu ifade ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.