Öğrencilerin yüzü bayram öncesi güldü

Gündem Yayın: 31 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 31.05.2019 13:43:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1441 okunma
Google News

ÖĞRENCİLERİN YÜZÜ BAYRAM HEDİYESİ İLE GÜLDÜ
 İZMİR’DE YAŞAYAN HAYIRSEVER VATANDAŞ NURAN BAŞTAN TARAFINDAN GÖNDERİLEN, AYAKKABI VE KIYAFETLERDEN OLUŞAN BAYRAM HEDİYELERİ, TAVŞANLI BELEDİYESİ VASITASIYLA İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE ULAŞTIRILMAK ÜZERE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NE TESLİM EDİLDİ.

“Bir Çocuk da Sen Giydir Projesi” kapsamında Tavşanlılı öğrencilere hediye göndermek isteyen İzmirli hayırsever vatandaş, Nuran Baştan, Belediye Başkanı Mustafa Güler ile irtibata geçti. Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla çocukları sevindirmek istediğini dile getiren hayırsever, çocukların isim listesiyle ayakkabı numaraları ve kıyafet bedenlerini istedi.
Her öğrenciye kendi isimlerinin yazdığı hediyelikler kargo ile Tavşanlı Belediyesi’ne geldi.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, hediyeleri çocuklara ulaştırılmak üzere Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa ve öğrencilerin eğitim gördüğü okul müdürlerine teslim etti. 
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, “50 öğrencimizin bayramlığını bugün temin etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İzmirli hayırsever bir vatandaşımız bayramda çocuklarımızı sevindirmek için bize ulaştı. Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir çalışma yürüttük ve 50 öğrencimizi belirleyerek onların bayrama hediyelerle girmesine vesile olduk. İzmirli hayırsever vatandaşımız başta olmak üzere bu hediyelerin çocuklarımıza ulaştırılmasında emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa ise Tavşanlı Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çok sıkı bir işbirliği içerisinde olduğunu söyleyerek, “Desteğini bizden hiç esirgemeyen bir Belediye Başkanımız var. Başkanımız Mustafa Güler ile iletişime geçerek öğrencilerimize bu sevinci yaşatan hayırsever vatandaşımızdan Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.