Öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları çalışmalar sanatseverlere sunuldu

Sanat Yayın: 24 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 24.05.2019 10:31:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1716 okunma
Google News

Öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları çalışmalar sanatseverlere sunuldu

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde öğrencilerin yıl boyunca hazırladıkları eserler oluşturulan sergi ile 2 gün boyunca sanatseverlere açık kaldı.

Tavşanlı Özel İsabet okulları ve Gülbahçesi ilkokulu işbirliği ile Cumhuriyet Meydanında hazırlanan sergi vatandaşlara sahura kadar açık kaldı.

Bu sene 4.'sü açılan sanat sergisine ilgi de oldukça yoğundu.

Sergiyi dolaşan vatandaşlar, emek verilerek hazırlanmış eserleri incelemekten büyük keyif aldıklarını ifade ettiler.

Sergiyi dolaşan bazı öğrenciler ise yapılan yağlı boya tablolardan kendilerine örnek çıkardıklarını, farklı çalışmaları kendilerinin de deneyeceklerini söylediler.

Açılan sergiyle ilgili öğretmenlerden Veysel Bilgiç, "Okulda derslerde sadece soyut olarak kalmıyor çalışmalar, bu şekilde somutlaştırıyorlar. Değerler eğitiminde materyal olarak, görsel sanatlar olarak hocalarımızın yönlendirmesi ile tamamlıyorlar. Bu konuda, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve bu serginin açılmasında bizlere katkı sağlayan idarecilerimize de teşekkür ederiz" diyerek çocukların akademik başarılarının yanı sıra sosyal gelişimlerine de katkı sağlamaya çalıştıklarını söyledi.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.