Öğrencilerin Yarıyıl Tatili Başladı

TAVŞANLI’DA BİNLERCE ÖĞRENCİ YARIYIL TATİLİNE ÇIKTI. 15 GÜNLÜK TATİLİN SON DERS GÜNÜNDE TAVŞANLI KAYMAKAMI YÜKSEL KARA İLE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER ÖĞRENCİLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU

Eğitim Yayın: 21 Ocak 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 21.01.2017 14:01:44
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3409 okunma
Google News

Öğrencilerin Yarıyıl Tatili Başladı
 

 

Tavşanlı’da ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören öğrenciler yarıyıl tatiline çıktı. 2016-2017 Eğitim Yılı’nın ilk yarısındaki son ders gününde öğrenci ve velilerinin heyecanına Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara ile Belediye Başkanı Mustafa Güler’de ortak oldu.

İlk tören sabah saatlerinde Tavşanlı İlkokulu’nda düzenlenirken, ikinci program Dağçeşme İlkokulu’nda gerçekleştirildi. İlçenin maskotu Tavcan’ında ilk kez görücüye çıktığı, animasyon gösterilerine katıldığı etkinliklerde protokol tarafından ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencilerine çeşitli hediyeler verildi.

Tavşanlı Belediyesi çocuklar için kırtasiye eşyaları hazırlarken, bunların yanında ilçenin değerlerini yansıtan boyama kitabı bastırarak öğrencilerin eğitimine katkı sundu.

Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara öğrenci velilerine seslenerek karne notları ne olursa olsun 15 günlük tatilin çocukların dinlenme dönemi olduğunu belirtti. Kaymakam Yüksel Kara “Çocuklarımız 4 aylık yoğun bir eğitim-öğretim döneminin ardından tatile çıkıyor. Bu 15 günlük dönem onların dinlenme hakkıdır. İkinci dönemde çocuklarımıza başarılar diliyorum. Eğitim sadece okulda olmuyor. Eğitim anne ve babaya saygıyı, küçüklere sevgiyi öğretmektir. Milli manevi değerler çerçevesinde bilinçli vatandaşlar yetiştirmektir. Burada toplum olarak hepimizin görevi var. Ben şahsen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ise çocukların heyecanına ortak olmanın kendisini son derece mutlu ettiğinin altını çizerek ” İlçe kaymakamımız Yüksel Kara ile birlikte ilk kez çocuklarımıza karnelerini veriyoruz. Okuyup yazmaya yeni başlayan çocuklarımız için karne hediyeleri hazırladık. Animatör arkadaşlarımızla beraber yaptığımız programlarda Tavcan’ı da tanıtma imkanımız oldu. Benim bir duam var. İnşallah her doğan yeni bebek ve bu çağdaki çocuklarımız kaliteli bir eğitim ile İslam’ın birer neferi olsun, Ümmeti Muhammed’e hizmetkar olsun diye dua ediyorum” ifadelerini kullandı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.